درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

سفیر آمریکا در روسیه استعفا کرد

منابع خبری سه‌شنبه (۶ اوت/۱۵ مرداد) گزارش داد «جان هانتسمن»، سفیر آمریکا در روسیه از سمتش استعفا کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 06
کد خبر: ۱۸۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر ، هانتسمن در نامه‌ای که پایگاه «هیل» بخش‌هایی از آن را منتشر کرده نوشته است: «شهروندی آمریکا یک مزیت است و من معتقدم اساسی‌ترین مسئولیت در قبال آن، خدمت کردن به کشور است. در راستای این هدف، اینجانب مفتخر به برخورداری از اعتماد شما به خودم در کسوت سفیر ایالات متحده در روسیه در خلال این دوران دشوار در روابط دوجانبه بوده‌ام.»

 

روزنامه «سالت‌لیک تریبیون» گزارش داده هانتسمن که قبلاً فرماندار ایالت یوتا بوده قرار است بار دیگر برای تصدی این سمت نامزد شود. این مقام ۵۹ ساله، سال ۲۰۰۹ از فرمانداری یوتا استعفا کرده تا سفیر آمریکا در چین شود و تا سال ۲۰۱۷ در آن سمت باقی ماند.

استعفای هانتسمن در شرایطی صورت گرفته که دستگاه‌های اطلاعاتی در آمریکا، روسیه را به دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا متهم کرده است. مسکو این اتهامات را قویاً تکذیب کرده است.

 

آمریکا و روسیه بر سر مسائل ونزوئلا هم با یکدیگر اختلاف دارند. آمریکا و گروهی از متحدان این کشور سوم بهمن ماه سال گذشته در اقدامی غیرقانونی «خوان گوآیدو»، رهبر شورای ملی ونزوئلا را به عنوان «رئیس‌جمهور موقت» این کشور به رسمیت شناخته و ادامه دولت مادورو را که تنها چند ماه پیش از آن با رأی بالای مردم ونزوئلا مجددا به ریاست‌جمهوری انتخاب شده بود، غیرقانونی اعلام کردند. روسیه از دولت قانونی ونزوئلا حمایت کرده است.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار