حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

سفیر آمریکا در روسیه استعفا کرد

منابع خبری سه‌شنبه (۶ اوت/۱۵ مرداد) گزارش داد «جان هانتسمن»، سفیر آمریکا در روسیه از سمتش استعفا کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 06
کد خبر: ۱۸۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر ، هانتسمن در نامه‌ای که پایگاه «هیل» بخش‌هایی از آن را منتشر کرده نوشته است: «شهروندی آمریکا یک مزیت است و من معتقدم اساسی‌ترین مسئولیت در قبال آن، خدمت کردن به کشور است. در راستای این هدف، اینجانب مفتخر به برخورداری از اعتماد شما به خودم در کسوت سفیر ایالات متحده در روسیه در خلال این دوران دشوار در روابط دوجانبه بوده‌ام.»

 

روزنامه «سالت‌لیک تریبیون» گزارش داده هانتسمن که قبلاً فرماندار ایالت یوتا بوده قرار است بار دیگر برای تصدی این سمت نامزد شود. این مقام ۵۹ ساله، سال ۲۰۰۹ از فرمانداری یوتا استعفا کرده تا سفیر آمریکا در چین شود و تا سال ۲۰۱۷ در آن سمت باقی ماند.

استعفای هانتسمن در شرایطی صورت گرفته که دستگاه‌های اطلاعاتی در آمریکا، روسیه را به دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا متهم کرده است. مسکو این اتهامات را قویاً تکذیب کرده است.

 

آمریکا و روسیه بر سر مسائل ونزوئلا هم با یکدیگر اختلاف دارند. آمریکا و گروهی از متحدان این کشور سوم بهمن ماه سال گذشته در اقدامی غیرقانونی «خوان گوآیدو»، رهبر شورای ملی ونزوئلا را به عنوان «رئیس‌جمهور موقت» این کشور به رسمیت شناخته و ادامه دولت مادورو را که تنها چند ماه پیش از آن با رأی بالای مردم ونزوئلا مجددا به ریاست‌جمهوری انتخاب شده بود، غیرقانونی اعلام کردند. روسیه از دولت قانونی ونزوئلا حمایت کرده است.

منبع:فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار